vloot triade shipping

Onze vloot bestaat uit moderne en goed onderhouden schepen die voldoen aan de hoogste normen van veiligheid, efficiëntie en zijn uitgerust met geavanceerde technologieën. We kunnen uiteenlopende chemische ladingen vervoeren en zijn toegewijd om voortdurend onze diensten hierin te verbeteren, investeren in ons materiaal en onze bemanning is hierbij een cruciale rol.

Onze specialisatie ligt in het bedienen van de essentiële routes van Antwerpen, Rotterdam, Amsterdam, Gent (ARAG) en de Rijn met zijn zijrivieren.

Spera Tanker binnenvaart vooraanzicht

spera

Spera is een stainless steel tanker met een grote capaciteit. De tanker is speciaal gebouwd en ontworpen om de uitdagingen in de toekomst van de maritieme wereld aan te gaan. Met haar royale afmetingen is ze in staat om aanzienlijke ladingen chemicaliën, minerale olieproducten en biocomponenten veilig en efficiënt te vervoeren.

Afmetingen  110 m x 13,5 m
Draagvermogen  4281 ton
Tanks  11 stuks
Vaargebied  Antwerpen – Rotterdam – Amsterdam – Gent (ARAG) en de Rijn
Bevrachter Tankmatch

Uitzicht vanuit stuurhut Spera Binnenvaartschip Tanker

voyage

Voyage toont al jarenlang haar kracht op de Rijn en het vaargebied rondom Antwerpen, Rotterdam, Amsterdam en Gent (ARAG). Ze biedt de betrouwbaarheid die nodig is om probleemloos zware ladingen te vervoeren.

Afmetingen  120,50 m x 11,95 m
Draagvermogen  3772 ton
Tanks  10 stuks
Vaargebied  Antwerpen – Rotterdam – Amsterdam – Gent (ARAG) en de Rijn
Bevrachter  Tankmatch

Voyage binnenvaart tanker aangemeerd

Odyssey

Odyssey is een tanker met een flexibele inzetbaarheid, uitermate geschikt voor ladingen naar bestemmingen over de kanalen en zijrivieren. Deze tanker staat garant voor een naadloze en efficiënte binnenwatertransport.

Afmetingen  110 m x 11,40 m
Draagvermogen  2822 ton
Tanks  8 stuks
Vaargebied  Antwerpen – Rotterdam – Amsterdam – Gent (ARAG) - Rijn en de zijrivieren
Bevrachter  Tankmatch

Binnen aanzicht tanker Spera binnenvaart

in aanbouw : Atlantis

Onze nieuwste aanwinst is een stainless steel tanker met een ruime capaciteit en ontwikkeld voor de toekomst. De tanker vertegenwoordigt de innovatie en duurzaamheid in de binnenvaartindustrie waarbij we altijd voor efficiëntie en uitdagingen gaan, ook bij lage waterstanden.

Afmetingen  125 m x 14,20 m
Draagvermogen  4250 ton
Tanks  11 stuks
Vaargebied  Antwerpen – Rotterdam – Amsterdam – Gent (ARAG) en de Rijn
Bevrachter  Tankmatch

We gaan voor de lange termijn, waardevolle partnerschappen die bijdragen aan de toekomst

Bij Triade Shipping combineren we waardevolle kennis uit het verleden met de nieuwste technologieën van vandaag om voortdurend te evolueren en vooruit te denken. In de veranderende wereld van transport blijven we functioneel en halen we nieuwe energie uit elke uitdaging die we aangaan.