Spera Tanker binnenvaart vooraanzicht

triade shipping

Triade Shipping is uw betrouwbare partner voor het duurzame transport van minerale oliën, vloeibare chemicaliën en een breed scala aan andere chemische ladingen via de binnenwateren. Samen met ons team van specialisten, onze expertise in de maritieme sector en onze moderne en duurzame vloot leveren wij hoogwaardige diensten.

In 2023 is Triade Shipping gestart met een vloot van 3 binnenvaarttankers, de vierde is momenteel in aanbouw. Binnen onze vloot werken wij met een diversiteit aan vaklieden, alle met dezelfde passie voor het vak en de maritieme sector. Klanttevredenheid, duurzaamheid, saamhorigheid, innovatie en veiligheid zijn belangrijke pijlers voor ons alle. Hiermee stellen we optimale voorwaarden en bieden we oplossingen die tegemoetkomen aan zelfs de meest uitdagende vraagstukken.

Expertise & ervaring

Al ruim 40 jaar zijn we actief in de binnenvaart. 

Persoonlijk & 
betrouwbaar

Wij geloven in het belang van heldere communicatie en persoonlijke benadering.

betrokken & dynamisch

De kracht van ons team zit in de toewijding, flexibiliteit en proactieve werkhouding. 

kom jij ons team versterken?

Wil jij werken in de dynamische wereld van de binnenvaart? Bekijk onze actuele vacatures en vind jouw plek aan boord bij Triade Shipping. We staan altijd open voor getalenteerde individuen die ons team willen versterken.
Kennismaken? Neem contact op.

Mark  Triade Crewing

MARK

Kapitein Voyage

"Als matroos begon ik in 2011 mijn reis op de Voyage. Dankzij de kansen die het Triade Shipping bood, ben ik inmiddels doorgegroeid tot kapitein. Het bedrijf biedt volop mogelijkheden om te groeien en geeft ondersteuning in dit proces. Ik waardeer de uitdagingen van mijn huidige rol, van het leiden van het team tot het manoeuvreren met de Voyage. Elke dag is anders, met diverse chemicaliën en reisplanningen, maar ik stap nog steeds elke dag met plezier aan boord."

4

Gert

Stuurman Spera

"Na 19 jaar in de zeevaart, ben ik 2 jaar geleden bij Triade Shipping begonnen. Ondanks dat ik onderaan de ladder moest beginnen, heb ik mede dankzij het geloof, de investeringen en motivatie van mijn werkgever en collega’s, snel mijn oude niveau bereikt. Collega’s geven de ruimte om zelfstandig te varen en te manoeuvreren, dat vertrouwen is fijn binnen een team. Hoewel het zoute water in mijn bloed zit, voel ik me hier goed en hoop ik tot aan mijn pensioen dit werk te kunnen blijven doen. Gelukkig bieden ze bij Triade Shipping alle middelen die ik daarvoor nodig heb."

Bram Triade Crewing

Bram

2de Kapitein Odyssey

"Met 3,5 jaar ervaring als matroos op de Odyssey, vaar ik nu al ruim 1,5 jaar als tweede kapitein mee aan boord. Mede dankzij de goede begeleiding vanuit Triade Shipping en mijn gewaardeerde collega’s, heb ik niet alleen mijn diploma behaald, maar ook aanvullende certificeringen zoals het Rijnpatent en ADN-papieren kunnen halen. Triade Shipping biedt tal van kansen, als je deze net als mij met beide handen aanpakt, ontstaat er een fijne werksfeer waar vertrouwen en communicatie centraal staan. Samen met mijn collega’s vormen we een hecht team dat elke uitdaging aankan." 

1
2
Uw lading, onze zorg

Betrouwbare partner voor cruciale routes van Antwerpen- Rotterdam- Amsterdam- Gent (ARAG) en de Rijn en zijrivieren

Bij Triade Shipping streven we naar meer dan alleen het vervoeren van ladingen; wij creëren waardevolle partnerschappen en dragen bij aan de toekomst. Sluit u bij ons aan en ervaar onze betrokkenheid in de kwaliteit, duurzaamheid en excellentie van de binnenwatertransport.