Atlantis van Triade Shipping onderweg naar Nederland vanuit China
Atlantis onderweg naar nederland
Het volgende hoofdstuk voor Atlantis

In 2023 hebben we de eerste stappen gezet in de bouw van onze nieuwste aanwinst, De Atlantis. Na een aantal intensieve maanden van bouwen, is de Atlantis onlangs vertrokken vanuit Nantong richting Raamsdonksveer.

Het volgende hoofdstuk voor Atlatis

In 2023 hebben we de eerste stappen gezet in de bouw van onze nieuwste aanwinst, De Atlantis. Met een vooruitstrevende visie en een focus op duurzaamheid kozen we ervoor om de initiële werkzaamheden uit te laten voeren in China. Na een aantal intensieve maanden van bouwen, is de Atlantis onlangs vertrokken vanuit Nantong richting Raamsdonksveer. In samenwerking met Asto Shipyard zullen we hier gaan werken aan de volgende fase, de afbouw. 

Tijdens de afbouwfase in Nederland staan vakmanschap, maatwerk en innovatie centraal, geleid door Asto Shipyard. Ons team staat klaar om door te bouwen aan de geavanceerde plannen die we ontwikkelen. We hopen belangrijke stappen te kunnen maken in onze voortdurende inzet voor vooruitgang en ecologische verantwoordelijkheid binnen de scheepsvaartsector. Gedurende de komende maanden zullen we jullie regelmatig meenemen in de verschillende processen en activiteiten.

Atlantis eerste ter waterlating in China binnenvaart
Te water lating Atlantis
Atlantis van Triade Shipping onderweg naar Nederland vanuit China
Te water lating Atlantis in China
Nieuwsoverzicht